Admin Website

Selamat datang ke Kedai Online Produk Rhizo Azzahra, boleh baca info info di bawah ini, jika ada soalan dan pertanyaan boleh hubungi admin, terima kasih

ADMIN 1

SUHAIMI IBERAHIM
012-6213042

 

ADMIN 2

NURSHEHA ABU HASSAN
019-6504310

 

Menu Utama

Halaman Utama
TESTIMONI
FAQ
CARA TEMPAHAN
KANDUNGAN
SENARAI EJEN
PETUA GOUT

INFO RHIZO AZZAHRA

 

 

 

 

 


 

Apakah ubat gout rhizo azzahra benar-benar berkesan?

Rhizo Azzahra telah lama digunakan oleh pesakit2 gout , sakit sendi (athritis) serta migrain dan telah terjual hampir 300 ribu unit secara offline dengan hanya rekemen mulut ke mulut sahaja. Ini kerana keberkesanan produk rhizo azzahra dapat dilihat seawal 1-3 hari sahaja. pelbagai testimoni hebat telah diberikan oleh pelanggan2 rhizoplus azzahra. boleh lihat disini

Apakah saya perlu mengamalkan herba Rhizo azzahra ini secara berterusan walaupun telah sembuh?


Kami sarankan pengambilan RHizo Azzahra secara berterusan 1-2 bulan pertama dan kemudian boleh diselang 2@3 hari sekali . Ini kerana proses flusshhh @ buang asid urik dan toksin dalam badan berlaku selama 1-2 buln ikut metabolisme pengguna. Sekiranya sebelum ini pengguna ada mengambil ubat tahan sakit atau suntikan maka permulaannya rhizo azzahra membantu mengeluarkan semua ubat-ubatan ini terdahulu bagi memudahkan berlakunya penyingkiran asid urik dalam badan. Bagi membantu penyingkiran @ flushhh ini berlaku dengan lancar pengguna digalakkan meminum 2-3 liter air kosong setiap hari.


Toksin atau asid urik sentiasa terjadi dalam badan pesakit kerana ramai pesakit yang sukar untuk pantang pada makanan2 tertentu seperti makanan laut serta kekacang.Jadi untuk menjaga kestabilan kesihatan badan dari terbentuknya asid urik yang tinggi pesakit perlu maintain mengambil herba ini. Oleh itu sekiranya pesakit dapat mengawal pemakanan makan makin kurang herba ini diperlukan. Sememangnya penawar yang TERBAIK adalah ubat yang makin kurang pengambilannya bukan lah semakin banyak pengambilannya.. (betul kan) Namun begitu ramaii pengguna Rhizo Azzahra yang telah merasai kesembuhan dalam 1-2 bulan pengambilan.. InsyaAllah dengan izin Allah.

Bolehkan diambil dengan ubat hospital/ klinik?

Boleh... tetapi pengambilan rhizo azzahra sebainyanya 3 jam selepas@sebelum pengambilan ubat hospital/klinik.

Bolehkah ibu mengandung mengambil herba rhizo azzahra?

Tidak boleh, ini kerana ibu mengandung tidak digalakkan untuk mengambil sebarang herba.

Apakah kesan sampingan produk rhizo azzahra ini sebagaimana produk lain?

Sebenarnya tiada kesan sampingan yang buruk pada pengguna Rhizo Azzahra sepertimana sesetengah produk iaitu pengguna akan merasa semakin sakit selama 1-2 minggu pertama kerana proses penyembuhan. Tidak sama sekali pada rhizo azzahra ! Pengguna tidak perlu takut lagi apabila makan rhizo azzahra dan terpaksa menanggung proses penyembuhan (healing crisis) yang kadang kala menjadi kaki yang sakit semakin sakit dan bengkak.. RHIZO AZZAHRA sangat istimewa kerana ia mempunyai sejenis herba yang dapat menghilangkan sakit kuat pada pesakit seolah-olah selepas terima suntikan daripada doktor tetapi suntikan daripada doktor dapat bertahan 4-5 jam sahaja , manakala rhizo azzahra dapat menghilangkan sakit seteruskan melakukan proses penyembuhan pada pesakit. Sangat menakjubkan..!!


Namun... selepas pengambilan rhizo azzahra penggunakan akan kerap buang air kecil dan merasa sedikit mengantuk (berlaku kpd pesakit tertentu). Ini kerana proses pembuangan asid urik berlaku melalui urin dan bagi pesakit tertentu memerlukan rehat yang cukup jd pesakit akan merasa sedikit mengantuk.

Adakah kandungan herba rhizo azzahra ini 100% herba?

Ya Rhizo Azzahra 100% daripada Herba terpilih..Pelbagai herba hebat yang ada dalam Rhizo Azzahra dari pelbagai jenis negara. Ini kerana herba-herba yang berkualiti bukan hanya ada di Malaysia sahaja tetapi di pelbagai negara lain yang terkenal dengan herba-herba yang sangat hebat.

Adakah produk ini mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM) ?

Herba ini mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM) di bawah produk herba MAL, Anda boleh gunakan tanpa WAS WAS,
 


Bagaimanakah cara untuk mendapatkan rhizo azzahra secara cepat atau byhand?

Sekiranya anda mahu mendapatkannya dengan cepat boleh dapatkan daripada pengedar berdekatan dengan tempat anda, boleh lihat senarai pengedar COD

Apakah penghantaran secara pos selamat?

InsyaAllah kami telah berpengalaman selama 5 tahun dalam perniagaan secara online dan menggunakan perkhidmatan POSLAJU MALAYSIA. Alhamdulillah semua barangan yang kami hantar diterima oleh pembeli. Sekiranya Ada sebarang masalah kami akan menghubungi pihak POSLAJU untuk menyelesaikannya dengan segera. Selepas kami menghantar pesanan pembeli kami akan mengemaskini "tracking number" ke web kami untuk memudahkan rujukan pembeli. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Berapa lama barang akan diterima oleh pelanggan selepas membuat pembayaran?

Selepas customer membuat pembayaran kami akan poslaju dengan kadar segera. Pihak Syarikat menjalankan proses poslaju setiap hari bekerja pada jam 5 petang. Jadi sekiranya customer membuat pembayaran sebelum 4 petang pihak syarikat akan poslaju order dan insyaAllah dijangka sampai 1-3 hari bekerja seperti yang dijanjikan POSLAJU MALAYSIA. 

Adakah rhizo azzahra untuk pesakit gout sahaja?

Alhamdulillah RHIZO AZZAHRA di ilhamkan dengan pelbagai herba berkualiti tinggi yang dapat membantu banyak jenis penyakit. Selain gout , sakit sendi , migrain serta resdung juga sangat berkesan. Pelbagai fungsi rhizoplus azzahra dapat membantu pelbgai penyakit seperti dibawah.

 

MENYAHKAN TOKSIN PADA HATI

MENEUTRALKAN TOKSIN DALAM BADAN

KENCING MANIS

MENGURANGKAN PANAS BADAN

ANTI KANSER

MERENDAHKAN ASID URIK

GOUT

REUMATIK

SAKIT SARAF

SAKIT OTOT

TERSELIUH

KEBAS

DEMAM

MEREDAKAN RADANG

MEREDAKAN BENGKAK

MEREDAKAN SAKIT

MENGURANGKAN KEGATALAN

 

SELSEMA

SAKIT KEPALA

HIDUNG SENSITIF

ULSER MULUT

INFEKSI GUSI

SAKIT GIGI

SAKIT KERONGKONG

BATUK, ASMA Atu ALAHAN

PENYAKIT KULIT *GONORRHOE *SYPHILIS

CIRIT BIRIT

BUASIR

KEPUTIHAN

BERLEBIHAN DARAH HAID

KESAKITAN SEMASA HAID

INFEKSI PUNDI KENCING

INFEKSI SALURAN KENCING

TIADA SELESA MAKAN

 

 

Tempah Sekarang sebelum kehabisan stock ???

 
MUJUR ADA RHIZO AZZAHRA

 

 

 

 

 

 

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
RHIZOAZZAHRA.COM © 2013 : 2024 | Web Design: MOSU45